Ακύρωση Παραγγελιών & Επιστροφές Προϊόντων

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

Ακύρωση Παραγγελιών & Επιστροφές Προϊόντων
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική ή τηλεφωνική σας παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.
Σε περίπτωση που έχει εξοφληθεί η παραγγελία, θα ενημερωθείτε από τον συνεργάτη μας και σχετικά με την διαδικασία επιστροφής χρημάτων.
Εάν έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας και για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή της παράδοσης την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της εργοστασιακής συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ.
Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην εταιρία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την εταιρία.
Επίσης, ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.
Ο πελάτης για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης θα πρέπει να ενημερώσει τη level-electrics.gr με τους κάτωθι τρόπους:
Με συστημένη επιστολή προς τη level-electrics.gr που εδρεύει στην Στεργίου Λάππα 11, Καρδίτσα, Τ.Κ: 43100 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@level-electrics.gr ή με φαξ στο: 24410 41215
Ή μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη level-electrics.gr στη γραμμή επικοινωνίας πελατών ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ : 24410 41215
Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι εφόσον ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησής σας με οποιονδήποτε από τους ανωτέρω περιγραφόμενους τρόπους, θα λαμβάνετε επιβεβαίωση παραλαβής του ασκηθέντος δικαιώματος υπαναχώρησης. Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του στην έδρα μας Στεργίου Λάππα 11, Καρδίτσα, Τ.Κ: 43100.
Εάν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής του δραστηριότητας (εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική), τότε δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, οι οποίες εκκινούν από τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος (στον πελάτη ή στον μεταφορέα που ο τελευταίος υποδεικνύει), επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής και τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών.Το δικαίωμα 4§10ν.2251υπαναχώρησης εκ του άρθρου /1994 δεν εφαρμόζεται όταν:
1) Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί σε φυσικό κατάστημα Βάιος Ν. Παπαευαγγέλου και ταυτόχρονα, αυτά έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.
2) Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί. Χρήση ενός προϊόντος συνιστά π.χ.: η εγκατάσταση (π.χ. κλιματιστικά, ηλεκτρική κουζίνα), η θέση σε λειτουργία (π.χ. ψυγεία, πλυντήρια ρούχων/πιάτων).
3) Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ο πελάτης έχει ορίσει ή σύμφωνα με τις προσωπικές του απαιτήσεις και προσωπικές εξατομικεύσεις ή που εκ της φύσεώς τους είναι αδύνατο να επιστραφούν με αποστολή.
4) Στις περιπτώσεις που τα παραδιδόμενα προϊόντα είναι φορείς ήχου ή εικόνας ή εικόνας και ήχου ή λογισμικού και έχουν αποσφραγιστεί από τη συσκευασία τους.
5) Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή μόλις αποσφραγιστούν για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής (π.χ. ξυριστικές/ αποτριχωτικές μηχανές, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, μαγειρικά σκεύη κ.λπ.).
Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην εταιρία. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται είτε με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ είτε με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier).
Συσκευασίες ανοιγμένες και συσκευές δεν θα γίνονται δεκτές.
0