Τρόποι & Κόστη Αποστολής

Για μικροσυσκευές η αποστολή γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε και τα μεταφορικά εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο της συσκευής μαζί με την συσκευασία της.

Προσοχή τα έξοδα αποστολής για τα μεγάλου όγκου προϊόντα ισχύουν μόνο για τα ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. Για οποιαδήποτε περιοχή απομακρυσμένη από τα μεγάλα αστικά κέντρα θα υπάρχει επιβάρυνση κατόπιν συνεννοήσεως.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Για μεγάλες συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες) ανεξαρτήτως ποσού η αποστολή γίνεται μέσω πρακτορείου της προτίμησης σας ή με κάποιο πρακτορείο που συνεργάζεται η εταιρεία μας. H μεταφορά αφορά παράδοση του προϊόντος έως την έδρα της μεταφορικής εταιρείας της περιοχής σας. Η παράδοση έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας είναι διαθέσιμη (σε κάθε περίπτωση κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας) . Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Εάν επιθυμείτε αποστολή με δική σας μεταφορική, παρακαλώ σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας.

Το αναγραφόμενο κόστος διαφέρει για κάθε περιοχή και αφορά Περιοχές Εντός Πόλης. Για περιοχές εκτός πόλης το κόστος αποστολής καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης με βάση την χιλιομετρική απόσταση και τον όγκο των προϊόντων.

Στην περίπτωση αυτή δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, χρεωστικής – πιστωτικής κάρτας, Σενάριο Δόσεων Level-electrics.

Ο καταναλωτής οφείλει μετά την επικοινωνία με την μεταφορική εταιρεία να παραστεί άμεσα στο σημείο παραλαβής του προϊόντος. Εάν δεν βρίσκεται σε αυτό την προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα τυχών περεταίρω έξοδα τον επιβαρύνουν για την μεταφορά του προϊόντος. Τα έξοδα αυτά καθορίζονται από την μεταφορική εταιρεία όπως αυτή κρίνει.

Χρόνος Αποστολής:

Στην αναγραφόμενη διαθεσιμότητα : Άμεση Παράδοση, εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 1-5 εργάσιμων ημερών.

Στην αναγραφόμενη διαθεσιμότητα : Κατόπιν παραγγελίας, εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα στις εταιρίες η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 3-10 εργάσιμων ημερών.

Εφόσον τα προϊόντα δεν βρίσκονται σε απόθεμα στις εταιρίες θα ενημερωθείτε για τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος.

0